Garrotxa.info Logo

Caminada de la Creu Roja 2015 a Batet

Les Fonts de la Serra de Batet en una caminada solidària.

El proper Diumenge 1 de Novembre de 2015 a les 9h del matí tenim una d'aquelles cites a les que no podem faltar. La Creu Roja d'Olot ens convida a caminar o córrer pels paisatges de tardor de la Garrotxa en una caminada o marxa popular amb finalitats solidàries i que porta per títol "Les fonts de Batet". La sortida es donarà al local de la creu roja d'Olot ( C/ Hondures, 3 olot, a tocar dels pavellons d´Esports de la ciutat).

Batet2

Aquesta vegada tindrem un bon al·licient per caminar o per córrer, ja que visitarem els paisatges des de la Serra de Batet, on descobrirem les seves fonts i ens enfilarem fins a l'observatori astronòmic. També tindrem una bona finalitat, ja que es tracta de que les donacions per la caminada es destinin a benefici de l'alimentació infantil, mitjançant un projecte d'alimentació fresca per infants en períodes no escolars.

Per aquest motiu es proposa o recomana un donatiu mínim de 7euros, als que s´espera sumar les aportacions de tots els qui no caminen però que es vulguin sumar a la iniciativa solidaria. Inscripcions al mateix lloc uns minuts abans de la sortida..

 

Recorregut de la caminada popular de la Creu Roja 2015.

La Creu roja ha previst dos recorreguts amb dues distàncies diferents, el primer de 9 km i el segon de fins a 13 km, els dos per la serra de Batet.

El recorregut de l'edició 2015 de la marxa de la Creu roja passarà per Font faja, Santa Maria de Batet, L´Observatori astronòmic de Batet, entre altres, i acabarà al local de la Creu Roja a Olot. Podeu veure alguns d'aquests indrets a les fotos que acompanyen aquest escrit... Per exemple la primera és de l'observatori i l'esglèsia, la segona del camí que puja a la Serra de Batet.

Batet4

La ruta estarà degudament senyalitzada, així que es podrà fer caminant o bé corrent al ritme de cadascú. Durant la marxa hi haurà avituallament, i al finalitzar patates d'Olot per a tothom. Tot i així, personalment recomanaria a tothom que portés aigua i un xic de fruits secs per complementar.  Vinga caminaries i corredors, que no podem faltar.

Aquí podeu veure i descarregar les fotos de la caminada o marxa de la Creu Roja de l´any passat , en aquella ocasió a la Serra del Corb: https://drive.google.com/open?id=0B5xt2P5DY7ObaVlqYmY2UHFKVkE

batet

Demanem un esforç per compartir la convocatòria de la Creu Roja amb els vostres amics, ja sigui de paraula o per les xarxes socials i fer que entre tots la marxa sigui un èxit d’assistència i donatius

Batet3

Gràcies per compartir les coses bones de la Garrotxa, les seves marxes populars, i en aquest cas, també una bona causa. Afegim la caminada solidària de la creu roja al nostre calendari de caminades i curses populars de la Garrotxa 2015.