Garrotxa.info Logo

Caminada de la Creu Roja 2016 a La Fageda

El proper Diumenge 6 de Novembre de 2016 a les 9h del matí tenim una d'aquelles cites a les que no podem faltar. La Creu Roja d'Olot ens convida a caminar o a córrer pels paisatges de tardor de la Garrotxa, en una caminada o marxa popular amb finalitats solidàries i que porta per títol "La Moixina i la Fageda". La sortida es donarà al local de la creu roja d'Olot ( C/ Hondures, 3 olot, a tocar dels pavellons d´Esports de la ciutat).

Aquesta vegada tindrem un bon al·licient per caminar o per córrer, ja que visitarem els coneguts i concorreguts paisatges de la Moixina i la Fageda d'en Jordà. També tindrem una bona finalitat, ja que es tracta de que les donacions de la caminada es destinin a benefici de l'alimentació infantil, mitjançant un projecte de la Creu Roja d'alimentació fresca per infants en períodes no escolars.

fageda

Per aquest motiu es proposa o recomana un donatiu mínim de 7 euros, als que s´espera sumar les aportacions de tots els qui no caminen però que es vulguin sumar a la iniciativa solidària. Es poden fer les inscripcions al mateix lloc uns minuts abans de la sortida..

Caminada de la creu roja 2016

Recorregut de la caminada popular de la Creu Roja 2016.

El recorregut de 11 km surt de la Creu Roja i es va cap a la Moixina i es puja cap a can Jordà a través del turó de Pujou; la baixada és fa per Can Barraca, Triai i Creu roja

Moixina

Fotos de les edicions de 2014 i 2015.

Aquí podeu veure i descarregar les fotos de la caminada o marxa de la Creu Roja de 2014, en aquella ocasió a la Serra del Corb: https://drive.google.com/open?id=0B5xt2P5DY7ObaVlqYmY2UHFKVkE

i aquí les fotos de 2015, corresponents a la passejada per les fonts de Batet https://drive.google.com/open?id=0B5xt2P5DY7ObY0R5N21KZl9oQnM

olots

Demanem un esforç per compartir la convocatòria de la Creu Roja amb els vostres amics, ja sigui de paraula o per les xarxes socials i fer que entre tots la marxa sigui un èxit d’assistència i donatius.

Gràcies per compartir les coses bones de la Garrotxa, les seves marxes populars, i en aquest cas, també una bona causa. Afegim la caminada solidària de la creu roja al nostre calendari de caminades i curses populars de la Garrotxa 2016.