Garrotxa.info Logo

Caminada popular dels Hostalets de Bas

La caminada popular dels Hostalets de Bas, 27 d'Abril de 2014.

El proper diumenge 27 d´Abril de 2014 a les 7h 30m, es donarà la sortida a la plaça d´Hostalets a la desena edició de la marxa popular dels Hostalets d'en Bas, petit poble amb encant de la Garrotxa, situat al cor de la Vall d'en Bas. En aquesta edició està previst que els caminaires ens enfilem pels paratges de Falgars, Pla d'Aiats i La Bastida, així que de ben segur tindrem bones vistes de la nostra comarca i els seus colors de primavera.

Caminada dels hostalets

A la foto podem veure la paret de núvols coneguda a la Garrotxa com "la barra de ponent" sobre les serres de Llancers i de Falgars d'en Bas, escenari de la marxa d'enguany. També es pot veure la boira a la vall d´en Bas. Gràcies a Joteno per cedir la foto d'aquesta excel·lent vista, esperem que el temps respecti la caminada i tirem fotos similars des de dalt dels cims.

Vídeo de la Bastida, un dels cims de la caminada dels Hostalets 2014.

La caminada passarà per la Bastida, aquí compartim un vídeo que correspon al pas de la LLetissonada 2012 per aquest punt, un dels cims amb les millors vistes panoràmiques de la Garrotxa. Per cert, la Lletissonada 2014 també visitarà la zona, aquí en teniu el programa.

El organitzadors de la marxa popular dels Hostalets de Bas 2014 han creat un esdeveniment al facebook per coordinar la difusió de la marxa i on han deixat telèfons de contacte. Aconsellem als caminaires que hi consultin informació addicional per tal d'assabentar-se de tota la informació o canvis que pugui introduir per temes organitzatius de la marxa d'Hostalets 2014. 

Gràcies per difondre la marxa a les xarxes socials, per email o fent corre la veu, així com per afegir el vostre comentari a peu d'article. A veure si entre tots aconseguim ser força gent a les caminades i marxes populars de la Garrotxa i que siguin tot un èxit. Per cert, aquí en teniu el calendari per aquest 2014. Salut, paisatges i caminades populars.