Garrotxa.info Logo

Cursa de la Fageda 2014

La cursa de la fageda 2014, fotos des de dins.

La gent de Garrotxa.info no hem pogut evitar la temptació d'anar a participar a la cursa, així que ens hem infiltrat, amb dorsal però d'incògnit a la cursa de la fageda 2014 això sí, ho hem fet en la seva modalitat de caminants dels 13,5km, que ens ha permès quedar últims i tirar un bon grapat de fotos, de les que ara en compartirem un resum.

Des de dins del traçat de la cursa hem pogut fer algunes fotos a les curses de la canalla (que no publiquem per precaució legal), a la sortida del campionat de Catalunya de curses de muntanya de 13,5 km i a diferents punts del seu recorregut barrejats entre els caminants i els corredors de la llarga. Aquí en deixem les fotos per a compartir a les xarxes socials, felicitats a tots els qui fan possible aquesta fantàstica cursa que ha resultat un gran èxit de participació al superar els 1000 participants.

Gràcies per afegir el vostre comentari de la cursa i felicitats a tots els participants, i en especial als guanyadors de cada modalitat. Com veureu a Garrotxa.info podeu trobar un grapat de fotos de marxes i curses populars de la Garrotxa, sort en la búsqueda de corriol perfecte.