Garrotxa.info Logo

Cursa de la Moixina 2014

La cursa de la Moixina 2014 vista des de la barrera.

És dilluns a les 21:38 de la nit i entrem a la web de Linkinesis, que son els organitzadors de la cursa a la Moixina 2014 (segona edició), amb la intenció d'apuntar-nos altre cop a caminar o córrer el dijous 1 de Maig de 2014 pels paratges humits on passegem per pair els àpats...La Moixina, la fageda d'en Jordà, La Deu.... Aquesta vegada, tot i estar avisats per la organització via email, quedem fora per 38 minuts de les inscripcions, així que aquí teniu el nostre petit relat fotogràfic des de la barrera, la marxa de la moixina a vista del qui s'en queda fora. Però no patiu, son les 17:21 del dia 1 de Maig i en aproximadament una hora estarem corrent pels mateixos caminets o similars, el pati de casa. I demà toquen bolets.

Les fotos de la sortida de la cursa de la Moixina 2014.

Ja coneixem la Moixina, ens ha donat molts moments de felicitat, donant color alguns dies grisos o convidant-nos a contemplar els detalls. Així doncs, avui un cop vista la sortida i comprovat que l'assistència ha estat un èxit, només ens quedava felicitar als organitzadors i anar a fer l'esmorzar al Parc Nou, així que hem afegit algunes fotos del Parc Nou d´Olot i de les seves oques, que ens escriure'n cada dia un nou capítol de la seva vida secreta i que molt pocs coneixem.

Les fotos de la sortida de la cursa de la Moixina 2013 vista des de dins.

Repetim les fotos de l'edició de la cursa 2013, edició on vam participar i relatar en aquest post de la web/blog de Garrotxa.info.

Ep! No marxeu gaire lluny, navegueu un xic si voleu pel menú de la dreta on veureu fotos d'altres marxes populars, curses i llocs d´interès de la Garrotxa. Per cert, s'agraeixen els comentaris a peu d'article, ajuden a saber que ens llegiu i ens anima a continuar tirant fotos, videos i relatant el que sentim a les marxes de la nostra Garrotxa. Com us ha anat la Cursa de la Moixina?

Vídeo de la sortida de la cursa de la Moixina 2014.