Garrotxa.info Logo

Cursa de la Moixina 2015

La tercera Cursa de la Moixina , 1 de Maig de 2015.

Cursa per la Moixina, el parc nou.La cursa o caminada de la Moixina és una cursa d'atletisme popular de 10km que es pot fer caminant o corrents i que podrem gaudir el pròxim dia 1 de Maig de 2015. En aquesta tercera edició de la cursa de la Moixina  correrem pels voltants d'Olot, visitarem els paratges de la Moixina, pujarem pel Triai i gaudirem d'un tram de la Fageda d'en Jordà, corriols, aiguamoixos, aigua i molta terra volcànica. El recorregut complert i l'altimetria de la tercera edició de la cursa de la Moixina està disponible al següent mapa i recorregut de la cursa.

 

Inscripcions a la tercera cursa de la Moixina.

A garrotxa.info ja ens hem apuntat per anar a estirar les cames pels magnífics corriols de la Moixina, que cal dir que ens els sentim com si fossin els menjador de casa nostra. Ens donen bon moments les tardes de primavera i tardor on anem a córrer, suar i on ens refresquem la cara al rec de Revell, que porta l'aigua que surt de la Font de la Déu i genera els aiguamoixos de la Moixina. Estem segurs que enamorarà als qui vinguin a córrer de fora, esperem també que tots respectin l'entorn tal i com es mereix. Les inscripcions es poden fer a la web dels organitzadors, Linkinesis.

Paratges d'interès a la cursa de la Moixina.

Un dia de pluja als Aiguamolls de la Moixina.

Per cert, no deixeu de visitar el Parc Nou, espectacular paratge natural al mig de la ciutat a aproximadament 300 metres caminant del punt d'inici de la cursa i on podreu dinar o fer el cafè, així com visitar el museu dels Volcans, o jugar amb les oques.. un espai per tota la família.

Vídeo presentació d'alguns trams del recorregut de la cursa per la Moixina.

Vídeo i fotos de la Cursa de la Moixina 2014

Fotos de la Cursa de la Moixina 2013