Garrotxa.info Logo

Cursa o caminada per la Marató de TV3 al Cor de Maria 2017

marato tv3Aquest diumenge 3 de desembre de 2017 tenim, altre cop, una cita solidària amb la Marató de TV3 al col·legi Cor de Maria d'Olot.  Una caminada o cursa que destinarà els ingressos de les inscripcions a la Marató 2017 , destinada a finançar la investigació sobre les malalties infeccioses.

Aquest any, la caminada i cursa solidària és organitzada pels alumnes de 3er d'ESO i presenta un atractiu recorregut de 8 km, que faran passar una bona estona a tots els qui ens grada córrer o caminar i que també hem de fer lloc als torrons del Nadal.

La cursa i també la caminada, surten de les pistes esportives del col.legi Cor de Maria d'Olot i passaran per paratges tan emblemàtics com "El Triai" o La Moixina per finalment enfilar-se al volcà Montsacopa. Des d'allí contemplarem  les vistes panoràmiques de la ciutat d'Olot entre bufet i bufet.  

Aquí podeu veure com arribar a les pistes del Cor de Maria: Pistes esportives del Cor de Maria.

marxa cor de maria

Vistes des del volcà Montsacopa.

El fons  recaptats a la investigació de les malalties infeccioses, així que no hi ha excusa per no acostar-se a les pistes del Cor de Maria, fer una mica d´esport i sumar a la gran la festa solidària de la Marató de TV3.

 Inscripcions i cartell de la cursa.

Vistes des del Montsacopa

marxa cor de maria 2

 

Recorregut

Participa i comparteix!!  Esperem que amb la difusió i participació de tots es superin amb escreix les donacions que es van aconseguir en les edicions passades i ajudin a marcar un nou rècord solidari a la Marató de TV3.