Garrotxa.info Logo

La Vertikalm 2015

 Un km vertical fins al Puigsacalm, la Vertikalm 2015.

La Vertikalm del GECA 2015 es correrà i patirà el proper 18 Octubre de 2015. Serà el1er Kilòmetre vertical de la Garrotxa i  sortirà de la de Sant. Privat d’en Bas (530m) finalitzant al conegut cim que presideix la Garrotxa, el Puigsacalm, amb els seus 1514 metres sobre el nivell del mar.  La cursa s’iniciarà a les 9:00 del matí del dia 18 d’Octubre del 2015 i té la pinta de convertir-se en una cursa èpica, ja que puja al cim més emblemàtic de la Garrotxa i ho fa per uns paisatges i boscos espectaculars.

Vídeo de la Vertikalm 2015.

Vertikalm 2015

La VERTIKALM, coneguda com a  VK, és una prova esportiva competitiva de muntanya organitzada pel GECA de Sant Esteve d’en Bas que es celebrarà el 18 d’octubre de 2015, amb sortida des de la plaça deSant Privat d’enBas i arribada al cim del Puigsacalm. És una cursa 100% solidària:, ja que  els diners recaptats aniran destinats a la Fundació A.Bosch.

La cursa tindrà una sortida conjunta (plaça de Sant Privat, 525 m) i serà cronometrada individualment a la seva arribada al cim del Puigsacalm (1.515 m). La baixada no serà cronometrada i es considera fora de cursa. La sortida serà comuna per a les categories femenina i masculina.

vertikalm2015

S’obsequiarà els corredors amb una cinta tècnica pel cap i amb una hamburguesa Natrus al finalitzar la cursa.

Inscripcions a la Vertical 2015.

Inscripcions i molta més informació de la cursa a la web del GECA : Inscripcions a la vertikalm 2015

Els organitzadors han compartit un vídeo a facebook on es veu el recorregut, amb això quedareu convençuts

Gràcies per compartir les coses bones de la Garrotxa, les seves curses i marxes populars, i en aquest cas, també una bona causa. Afegim la vertikalm al nostre calendari de caminades i curses populars de la Garrotxa 2015.