Garrotxa.info Logo

Marxa i cursa popular de Sant Jaume de Llierca 2014

Caminada popular i cursa de muntanya, dos activitats i un sol recorregut el proper Diumenge 8 de Juny de 2014 a Sant Jaume de Llierca, en el marc de les jornades esportives que organitza l'ajuntament i que agrupen un bon nombre d´activitats esportives, Aquí teniu el programa en PDF. La marxa es pot fer caminant o corrent, així que no tenim excusa per no anar a Sant Jaume a acompanyar i sumar en aquestes diades de foment de l'esport.

Marxa i cursa sortiran a les 8 del matí.  El preu d´inscripció serà de 6 euros, i es podran fer per internet a la web dels organitzadors o també a partir de les 7:30 al punt de sortida, l'ajuntament recomana la preinscripció, en especial als qui al acabar es quedin al dinar popular ( Opcional: Caminada/Cursa+Dinar per 14 euros). Per cert, compartim les fotos de l'edició de l'any passat per anar fent boca i fer agafar ganes als qui esteu dubtant.

Recorregut de la marxa i cursa de Sant Jaume 2014.

Una ruta de 15,6 km que sortirà de Sant Jaume caminant o corrent i enfilarà cap a La Devesa i Castellfollit, tot tancant la circular altre cop a Sant Jaume. Tot seguit i a falta de les fotos d'enguany, compartim algunes fotos de l´edició de 2013. La primera, Sant Jaume vist des de les alçades.

Caminada i cursa de muntanya de Sant Jaume de Llierca 2014

 

El Fluvià a Sant Jaume de Llierca.

Caminada i cursa de muntanya de Sant Jaume de Llierca 2014

Sortida de la cursa de Sant Jaume de Llierca l'any 2103, just a continuació van sortir els caminaires.

 

Gràcies per ajudar-nos a compartir, ja sigui de paraula o per les xarxes socials les marxes populars de la Garrotxa. Esperem que siguin un èxit.