Garrotxa.info Logo

Marxa de Vall de Bianya 2017

De L'Hostalnou al coll de la Barcadura.

Tenim ganes de caminar, saltar i córrer per muntanyes Garrotxines... i també tenim un escenari ideal per calmar aquesta gana… la marxa de Bianya 2017 (PDF).  També tenim la Gopro amb la bateria carregada per fer les fotos, que compartirem aquí mateix... i ens posem una ratafia a la motxilla. Tenim tot el que cal ?  Som-hi.

El Diumenge 12 de Març de 2017 caminarem o correrem la 27 ena edició de la marxa popular de Vall de Bianya, que sortirà a les 7 del matí  de l'hostalnou de Bianya. Cartell de la marxa de Bianya 2017 (PDF). 

Clic a la foto per ampliar informació.

Bianya2017

Vall de bianya

  

Podeu consultar el plànol del recorregut i el desnivell al programa en PDF que els organitzadors han publicat a la web de l’ajuntament de Vall de Bianya.

Ajuntament de la Vall de Bianya, Ctra. Camprodon, 2 (Hostalnou) - La Vall de Bianya | Tel. 972290933

Busca’t a les Fotos d’edicions anteriors de la marxa

La pel·lícula de la marxa de Bianya 2016, aquí.

Fotos de l’edició 2015 a Puigsacreu. 

Fotos de l’edició 2014 a Puig de la cau.I

La Vall de Bianya

I per acabar..

En cas de meteorologia molt adversa, els organitzadors podran anul·lar la marxa, en aquest cas, podeu consultar a www.valldebianya.cat o trucar al 972 29 09 33.

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada, que de ben segur farà il·lusió als participants i als organitzadors que sigui tot un èxit. I recordem que hi ha un calendari de marxes populars 2017 per anar sortint cada Diumenge a conèixer un racó de Garrotxa.

Article redactat per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?