Garrotxa.info Logo

Marxa del Morrot i Pla de Baix 2014 (Olot)

morrot 2014El proper 16 de Març de 2014 la marxa popular dels barris Olotins del Morrot i Pla de baix ens durà al cim del volcà amb la vista més espectacular de la comarca, Aiguanegra.

Sortirem a 2/4 de 8 del matí, el que en altres idiomes en diuen les 7:30, i ho farem de la plaça del Morrot, que (entre nosaltres) hem hagut de buscar on para al Google Maps i ho hem compartit a la foto de sota. Les caminades de barri acostumen a ser divertides i freqüentades per la gent del veïnat i també pels qui "s´apunten a totes", nosaltres estem en aquest últim grup, així que intentarem anar a tirar unes fotos de la panoràmica d'Aiguanegra mentre esmorzem un bon pa amb tomàquet amb la gent del Morrot, que habitualment sumen entre 150 i 250 persones. Per cert, el preu d'inscripció a la marxa és de 5 euros i es fa just abans de començar, així que no cal que busqueu webs o formularis.

Fotos de la marxa del Morrot 2014.

Lògicament no tindrem les fotos de la marxa del Morrot i Pla de Baix 2014 fins el proper Diumenge 16 de Març a la tarda. Així que paciència, i de moment us deixem les fotos del punt culminant d´aquesta 19 ena edició, el cràter del Volcà Aiguanegra, perquè aquest any anem a veure volcans.

La ruta de la XIX Marxa popular del barri del Morrot - Pla de Baix 2014.

 

El recorregut de la marxa de 16 Km, surt d'Olot (Plaça del Morrot), passa entre els volcans del Montsacopa i la Garrinada, creua el riu Fluvià per encarar el bac de les Tries, flanqueja Sant Cosme i enfila direcció al cràter del volcà d'Aiguanegra, on probablement omplirem gasolina amb un bon esmorzar. Un cop tips, continuarem direcció Sant Joan les Fonts per resseguir altre cop la serra d´Aiguanegra pel sector de La Canya i finalment dirigir-se al Pla de Baix, on caminarem les últimes passes que ens duran altre cop a la plaça del morrot i així tancar la ruta circular. Com que tot això queda molt dens, ho hem dibuixat sobre un mapa de Google Earth, som així de trempats.

 

Marxa-Morrot-2014-ruta

 

Organització i difusió de la caminada del Morrot 2014. 

Organitza l'associació de veïns, així que aconsellem visitar la seva plana de facebook per si hi han canvis de darrera hora en el planning de la sortida. Gràcies per ajudar-nos a difondre la marxa a les xarxes socials i/o afegir el vostre comentari. A veure si entre tots aconseguim ser força gent a les caminades i marxes populars de la Garrotxa i que siguin tot un èxit.