Garrotxa.info Logo

Marxa dels Hostalets de Bas 2016

El proper 10 D’ABRIL, XII CAMINADA POPULAR DELS HOSTALETS DE BAS.

- Sortida a 2/4 de 8 del matí 
- 18 km
• Les inscripcions (6 Euros) es podran fer el mateix dia de la marxa des d’una hora abans de la sortida.

hotalets de bas

Ens trobem de nou a pocs dies d’una nova edició de la Caminada Popular dels Hostalets de Bas i és per aquest motiu que us volem convidar a participar en aquest esdeveniment esportiu i cultural que es portarà a terme el proper dia 10 d’abril de 2016.

hostalets

Com cada any, volem donar-vos a conèixer un petit boci del nostre bonic territori, i ens esforçarem per tal que pugeu passar una bona diada enmig de la natura i dels companys/es excursionistes.

En aquesta XII edició l’itinerari que us proposem sortirà des del local social del poble, a molts pocs metres de la plaça major, i en direcció nord per un camí –fins ara inèdit en aquesta caminada– que ens portarà a l’antic Hostal del Grau. D’aquí ens dirigirem al Grau Xic i tot seguint la Serra de Mateus, des d’on podrem gaudir de fabuloses panoràmiques, arribarem a Pla de Bertajol, sota mateix de la immensa cinglera d’Aiats. Des d’aquest punt, i en direcció al petit nucli de Pruit, sense acabar d’arribar-hi, passarem per altres magnifiques masies que ens permetran observar com és la vida actual en aquestes i imaginar-nos com havia estat en temps pretèrits.

Tot creuant de nou la Serra de Mateus a l’alçada del Turó de Santa Cristina, davallarem per fagedes, pastures i el sempre bonic camí de les Marrades del Grau, per arribar de nou al punt de sortida.

Recordar-vos que en el transcurs del recorregut podreu trobar diferents punts de control de pas i avituallament per tal de fer-vos més còmoda i tranquil·la la caminada, així com d’un bon esmorzar i el nostre incondicional suport per fer que tots plegats fruïm d’un gran dia. 

hostalets2


* Més informació als telèfons: 676 968 737 (Lluís) – 629 950 693 (Anna)