Garrotxa.info Logo

Marxa popular de Montagut 2016

Visitarem Sant Aniol d'Aguja i el salt de la Núvia.

La marxa popular de Montagut 2016 es caminarà o correrà el proper Diumenge 6 de Març de 2016, donant la sortida a les 7:30 del matí a Sadernes. Ens podrem inscriure uns 15 minuts abans de la sortida.

La caminada d'aquest any ens acostarà a un dels punts amb més història i encant de l'alta Garrotxa, Sant Aniol. Estem enamorats d'aquest racó de món, així que aconsellem a tots els caminaires que no us perdeu aquesta oportunitat de visitar-lo.

03 Sant aniol aguja

El refugi de Sant Aniol d'Aguja en un moment de màxima esplendor.

Camí de Sant Aniol i helicòptering

Helicòptering per dur el material de reconstrucció al refugi de Sant Antiol d'Aguja.

Recorregut i esmorzar de la marxa de Montagut.

Està previst un bon esmorzar per fer més agradables els 15 KM d'alta Garrotxa que ens esperen i els seus 560 metres de desnivell, distància que el gran grup dels caminaires farem en unes 5 hores, així que esperem ser a dinar a casa.

L´esmorzar es repartirà ja al control 1, així que tingueu present que esmorzarem aviat. Això es degut a la impossibilitat d’arribar a Sant Aniol amb vehicles.

Pont de Valentí

Aquest és el bonic cartell/programa que han compartit els organitzadors, l'associació cultural Terra Aspra i l'ajuntament de Montagut i Oix, als qui  cal donar les gràcies per organitzar una bonica matinal al cor de l'Alta Garrotxa.   La seva intenció és la de fomentar el manteniment i divulgació dels camins,  i tot allò que ens fa estimar i respectar la nostra terra.

 Marxa popular Montagut 2016 a Sant Aniol

Fotos de la marxa de Montagut 2016, 2015 i 2014.

Compartirem les fotos o el vídeo de la caminada un cop acabada en aquesta mateixa web www.garrotxa.info i article... i com som uns incondicionals, aquí teniu les fotos de 2015 i de 2014, on podeu intentar buscar-vos entre el grup d’excursionistes.

04 Cami Sant Aniol

05 Cami Sant aniol

Les fotos de 2014 al Cos i Sant Eudald de Jou: http://www.garrotxa.info/marxa-popular-de-montagut-2014

Les fotos de 2015 a Sant Grau d’Entreperes : http://www.garrotxa.info/marxa-popular-de-montagut-2015

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada i les seves fotos, que de ben segur farà il·lusió als organitzadors que aquest any torni a ser un gran èxit.

Afegim la marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2016.

Article redactat per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?