Garrotxa.info Logo

Puja i Baixa a Batet 2015

Dissabte 4 de Juliol de 2015, cursa i caminada.

Una cursa i caminada popular  per a tots els públic. El "puja i baixa" a la muntanya de Batet és un d'aquells esdeveniments del calendari  de marxes de la Garrotxa que  sempre deixa un bon gust de boca. Els seus 7km de muntanya la fan assequible per a tothom, i  la diversitat dels corriols i paisatges ens la fan estimar.

A 2/4 de 7 de la tarda del  Dissabte 4 de Juliol de 2015 es donarà la sortida a la XVI edició de la cursa i caminada popular "Puja i Baixa a Batet de la Serra" de 2015. Cursa popular amb sortida al C/ Pere Gussinyè de la ciutat d´Olot, just al costat del parc Bisaroques. Aquest esdeveniment és organitzat per l'associació de veïns de Sant Cristòfor i Mas Bernat, dins el seu  Programa de Festa del barri de Sant Cristòfor 2015. El programa  inclou també actes com un concert d'en Cesc Freixas el divendres 3 de Juliol a les 11h30 de la nit, al que no faltarem. Així que animeu-vos a la festa!

batet

A la foto: Vistes de la Serralada Transversal i el Puigsacalm des de la zona de l'observatori de Batet.

La inscripció a la cursa o caminada és gratuïta i es repartiran obsequis a tots els participants. També podreu veure unes vistes espectaculars de la ciutat d´Olot i de tota la Garrotxa des de Batet... així que per molt que apreti la calor, aquest cop no tenim excusa.

Per fer-vos agafar ganes... així va ser l´edició de 2014.

Les fotos del puja i baixa de 2014, disparades tot caminant per Albert Terradellas.

El vídeo de la "Puja i baixa a Batet 2014", la cursa del barri de Sant Cristòfor d' Olot per dins.

Apa, esperem que sigui una festa ben lluida, que tinguem bons concerts i una bona cursa o caminada per a gaudir entre tots.