Garrotxa.info Logo

Run4Càncer 2017, Cursa solidària a Olot

 Run4càncer és una cursa  o caminada solidària organitzada amb l'objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars.  La caminada o cursa es fa el mateix dia i hora a 7 poblacions diferents.

Aquest 2017 serà la tercera edició i les poblacions on podeu anar a córrer o a caminar seran  Olot, Planoles, Porqueres, Salt, Riudellots de la Selva, Palafrugell i Figueres. A garrotxa.info ens centrem en la d'Olot, ja que és la que ja vam poder gaudir els dos anys anteriors, tot tirant fotos i vídeos que  compartim en aquest article. Estem orgullosos de l'alta participació que entre tots hem aconseguit en aquesta marxa solidària.

La RUN4CÀNCER a Olot, serà el diumenge  5 de Febrer de 2017, i la  Oncolliga ens convida a formalitzar la inscripció a la cursa o la caminada  que en guiarana córrer o caminar pels voltants de la ciutat d´Olot, tot començant per la Via Verda d'Olot a Girona, escalant a la muntanya de Sant Valentí de la Pinya, la muntanya pelada, la torre del volcà Montolivet, els Tussols i les fonts de Sant Roc.

Podrem col·laborar amb els objectius de l’Oncolliga tot omplint una inscripció en una de les dos modalitats en les que es divideix la prova, que son 5 o 10 km de muntanya.

r4cancer olot

El nostre vídeo de la Run4Càncer a Olot.

Vivim la cursa, compartim el nostre moment. Vídeo de la Run4Càncer 2015. Aconsellem pujar la resolució a 720HD ( Icona de la roda dentada a la part inferior dreta ).

Recorregut de la Run4Càncer 2017 d'Olot.

El Dia 5 de Febrer de 2017 a les 10h es donarà la sortida a un recorregut que suposem que serà molt similar al de les 2 edicions anteriors...

Oncolliga Run4Càncer

La sortida es donarà a l’espai del Recinte Firal (Antiga estació de tren d´Olot) per a fer un dels dos recorreguts. A continuació detallem el recorregut de 10 km, en el que començarem agafant el bicicarril o via verda direcció a les Preses, ens desviarem abans d´arribar a Codella cap a la casa del Collell, ens enfilarem en una dura pujada a Sant Valentí, per baixar cap a la Casa del Puig al Pla de Dalt, ens enfilarem altre cop a la muntanya pelada i fins al cim del Volcà de Montolivet.

La baixada altre cop per la muntanya pelada (on veurem bones vistes), travessarem el Fluvià al Tussols i farem tot vora riu cap a la gorga de Can Basil (veure foto), Fonts de Sant Roc i arribada.

Un recorregut mot trencacames, sinuós i exageradament divertit pels seus contrastos i sobretot vistes. Molt de corriol per gaudir si les cames ens ho permeten. 

can basil

 

Les fotos de la cursa Run4Càncer de 2015.

Altres aspectes de la Cursa Run4Càncer.

Al finalitzar la cursa solidària, hi haurà esmorzar, sorteig de productes i una obsequi per a tothom.... ( en l´edició 2015 va ser una samarreta tècnica de regal per a tots els participants).

A la foto: La vista des de Sant Valentí, on veiem el perfil de Serra de Llancers (Amb la barra de ponent enganxada), Puigsacalm i Santa Magdalena .

Vista des de Sant Valentí

Què és la Oncolliga?

La Fundació Oncolliga Girona i la Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer son entitats sense ànim de lucre que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. A la seva web http://www.oncolligagirona.cat/ es detallen els objectius fundacionals, que es resumeixen en:

   • Suport als malalts de càncer i als familiars durant el procés de la malaltia.

   • Facilitar recursos als malalts oncològics per a millorar les seves condicions de vida.

 Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la Run4Càncer 2017, cursa i caminada popular solidària. Afegim aquesta cursa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2017. 

Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook? Gràcies.