Garrotxa.info Logo

La lletissonada de 2016

La lletissonada del GECA, 1 de Maig de 2016.Fotos lletissonada 2015

El dia 1 de Maig de 2015 tenim una cita a la Vall d'en Bas (Garrotxa), on la colla excursionista del GECA ens ha preparat 37ena edició de la que actualment és la marxa popular de la Garrotxa amb més participants, la LLetissonada.

El motiu és la seva bona organització i sobretot, la bellesa dels paisatges que visita, i racons que descobreix o recupera any rere any. Així doncs, marqueu en vermell el calendari com a imprescindible, entreneu les cames i anem a descobrir un xic més de com serà aquesta edició de 2016. 

El vídeo de la Lletissonada 2015.

Àlbum de Fotos de la Lletissonada 2015.

1500 participants, paisatges preciosos i una organització fantàstica del GECA, aquí teniu el nostre àlbum de fotos de la Lletissonada, per compartir.

El recorregut de la Lletissonada 2016.

Pendents

 

 

El poble de Joanetes i la serra del Puigsacalm, foto extreta dels àlbums de fotos 2014 de la Lletissonada, gràcies a LLorenç Gallego Mateu per compartir aquest moment de Lletissonada.

lletissonada-2015-2

A continuació, foto de Sant Quintí en primer pla,  Puigsacalm, Puig dels Llops i les agulles de Santa Magdalena, extreta dels àlbums de fotos 2014 de la Lletissonada, gràcies a Raymon per compartir aquest moment de Lletissonada.

lletissonada

Fotos de les edicions anteriors de la Lletissonada.

La lletissonada 2015

La gent de Garrotxa.info participem a les caminades populars de la garrotxa (calenari) perquè ens agrada, i ja que hi som... tirem i editem fotos i vídeos que compartim:

Fotos de la Lletissonada 2014 al sector de Llancers i Falgars. Gràcies als 3 companys que ens van passar àlbums. Les fotos 2014 son gràcies a la col.laboració desinteressada de Xevi Guix Boix, Llorenç Gallego Mateu i Raymon de ripollesnatura.com

Fotos i vídeos de la lletissonada 2013 que es va enfilar a Santa Magdalena pels Ganxos  i Puigsacalm. 

Fotos de la lletissonada 2009 que es va enfilar a Puig de Miralles i Font tornadissa, baixant per Bracons.

Gràcies a tots per ajudar-nos a compartir les gal·leries de fotos, vídeos i la convocatoria de la marxa, esperem que s'apunti força gent a la marxa i que els organtizadors i participants disfrutem d'un bon dia de Garrotxa. Recordeu que teniun tot un calendari de marxes populars de la Garrotxa per gaudir.

 

 • tosca


  Bosc de Tosca
 • morrot


  Morrot
 • bianya


  Vall de Bianya
 • montagut


  Montgut
 • 24h


  24 Hores Muntanya
 • 3Onco


  Run4Càncer Olot
 • 2Beuda


  Marxa popular de Beuda
 • 1Nadalenca


  La marxa Nadalenca